Hvem vi er

Caretoons er det professionelle mellemled, der omdanner svært stof og store spørgsmål til:

 stærke faktabaserede fortællinger
 spændende visuelle løsninger
 engagerende interaktive elementer

Med storytelling som sværd og målgruppefokus som skjold går vi i kødet på 100-siders rapporter, undersøgelser og forskningsprojekter og skærer ind til benet. Kondenserer, vinkler, udvikler og producerer, indtil resultatet er et produkt, der bider sig fast i hukommelsen hos modtageren og både fænger, informerer og aktiverer.

Vores speciale er problemstillinger inden for sundheds- og socialområdet, hvor vi med respekt for emnet og for målgruppen formidler essensen gennem bøger, animerede videoer, infografikker, interaktive læringselementer – og alt derimellem og rundt omkring. Her kommer modtageren først, mediet efter. Rammes den sundhedsprofessionelle bedre med en film end med en folder? Kan vi få mor og far i tale gennem en børnebog til den 5-årige? Hvordan skal kampagnen skrues sammen, så vi snakker til både patienter og pårørende?


FULL-SERVICE MED

Hjerte og nærvær

Uanset om målgruppen er børn eller voksne, berørte eller beslutningstagere, taler vi modtagerens sprog og møder dem i øjenhøjde. Vi går til enhver problematik på en sensitiv måde, der ikke taler ned til læseren/seeren, men vi er ikke blege for at tage fat i de tunge spørgsmål – både de eksistentielle og dem, der er helt nede på jorden.

Det visuelle element er altid i højsædet, og vores illustrerede formidlingskoncept egner sig især til at forklare de sundheds- og socialrelaterede budskaber, hvor emnerne kan være skræmmende, frustrerende og tabubelagte.

Samtidig engagerer stilen modtagere til at gå i dybden med indholdet, og vores interaktive tilgang indbyder til refleksion og dialog.

Med kulturelle og sproglige tilpasninger kender vores koncept ingen landegrænser, og vi er stolte af at have leveret gode fortællinger på mere end 10 sprog.Det menneskelige ansigt

Bag Caretoons står et makkerpar med solid journalistisk og kommunikationsmæssig erfaring inden for magasinbranchen, fagudgivelser, aviser, bøger og digitale medier. Caretoons er født af en drøm om at hjælpe og af et ønske om at producere utraditionel faktaformidling, der engagerer og skaber dialog hos mennesker i alle aldre, kulturer og samfundslag.

Kontakt os

Anne Kathrine B. Nielsen
akbn@caretoons.dk
24 63 02 47

Morten Berthelsen
mb@caretoons.dk
29 25 99 39